Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

3 izbový byt v centre mesta Vrútky

90 000,00 € (102 000,00 -12%)

ID:2896
Martin okres, Vrútky
72 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

3 izby 7. poschodie Centrum Dobrá cena Exkluzívne iba u nás Náš tip Znížená cena -12% Predaná Čiastočná rekonštrukcia Lodžia Výťah Osobné vlastníctvo Predaj

Reality Egyps ponúka na predaj 3 izbový byt v zateplenom panelovom bytovom dome o výmere 72 m2 v centre mesta Vrútky s výhľadom na námestie s fontánou. Byt je čiastočne preobený a to, bezpečnostné dvere, v polovici bytu prerobená elektrika, nové vodovodné a kanalizačné rozvody, dlaža v kuchyni, chodbe, komplet prerobená kúpeľňa a WC. Plastové okná okrem jednej izby a balkónových dverí.

Byt pozostáva z dvoch samostatných obytných izieb ( spálňa, detská izba ), kuchyne, veľkej obývačky, kúpeľne, samostatné WC, vstupnej chodby a pivnice v suteréne bytového domu.

Byt sa nachádza sa na 7. nadzemnom poschodí zo 7. Bývanie na najvyššom poschodí poskytuje ďalší benefit bytu pokoja a ticha od susedov. V okolí bytového domu je  kompletná občianska dostupnosť: školy, škôlky, potraviny, zástavka MHD, zdravotné stredisko, nákupné centrum.

Nízke poplatky do SVB.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.