Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Dom Trebostovo

Cena na otázku

ID:2894
Martin okres, Trebostovo
151 m2
2542 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

5 izieb 6 izieb Exkluzívne iba u nás Luxusná nehnutelnosť Náš tip Novostavba Osobné vlastníctvo Predaj

Reality EGYPS, ponúka luxusný rodinný dom s krásnou záhradou v obci Trebostovo, ktorý stojí na pozemku o výmere 2.542 m2 a je situovaný v tichom prostredí vyhľadávanej časti s orientáciou pozemku na južnú stranu. Samostatne stojaci dom je murovaný, dvojpodlažný, so sedlovou strechou, nepodpivničený. Dom je tehlový POROTHERM, zateplený, skolaudovaný v r. 2006.
V dome je ústredné kúrenie, je napojený na elektrinu 220 aj 380 V, obecnú vodu, plyn a kanalizáciu, privedený internet. Precízne vyhotovenie s použitím kvalitných materiálov.


Mierne svahovitý pozemok, na ktorom je umiestnená stavba sa nachádza v menšom susedstve rodinných domov (z dvoch strán domy), v bezpečnej tichej ulici. Výhľad z terasy počas slnečných dní si budete užívať pohľadom na starostlivo udržiavanú zeleň, dreviny, ihličnany, kvety, pokosený trávnik.
Na pozemku je taktiež pivnica vo svahu. A od prístupovej cesty je jedna murovaná a jedna prefabrikovaná garáž.

Vstup do domu je orientovaný z uličnej časti.


DISPOZÍCIA

1. nadzemné podlažie tvorí vstupná predsieň so vstupom z terasy, obývaciu izbu s kachľovým krbom, s pohodlným sedením a nábytkom, ktoré sú súčasťou. Obývačka sa prepája s kuchyňou a jedáleňou. Kuchyňa s modernou kuchynskou linkou - dvierka z Masívu so zabudovanými spotrebičmi (vstavaná rúra, plynová sklokeramická varná doska, umývačka riadu, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou), s dostatkom úložného priestoru. Pri kuchyni je poruke špajza pod schodiskom s úložným priestorom, v ktorej sa nachádza aj zabudovaný trezor. Z jedálne pokračuje priestranná hala presklenená sklobetónom so vstupom na záhradu a so schodiskom z tvrdého dreva do 2. nadzemného podlažia. Súčasťou podlažia je technická miestnosť s plynovým kotlom JUNKERS a zásobníkom na ohrev TÚV, samostatná toaleta, kúpeľňa s masážnou vaňou, WC a bidet. V časti podlažia je aj podlahové vykurovanie. Spojovacou chodbou prejdeme do nočnej časti domu kde je detská izba a spálňa.

Dvere a podlahy sú v celej časti vysoko kvalitné drevené. Okná sú taktiež kvalitné drevené, na ktorých sú vonkajšie žalúzie, pri vstupe a obývačke elektricky ovládané.

Dom je vybavený bezpečnostnými prvkami.

Na 2. nadzemnom podlaží je veľká oddychová miestnosť, ktorá sa dá prerobiť na dve až tri ďaľšie miestosti. Pokračujeme do priestrannej miestnosti s kuchynkou a samostanou kúpeľnou s WC a sprchovacím kútom, ktoré boli pôvodne navrhnuté napr. pre zaopatrenie rodiča. Po obvode miestností je pripravené množstvo úložného priestoru.


Poskytujeme zdarma vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností), právny servis,
prehlásenie energií z pôvodného na nového majiteľa / elektrika, plyn, voda pri dome/ vyhotovenie odovzdávacieho protokolu/,
sprostredkovanie a vybavenie Hypotekárneho úveru.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.