Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Novostavba rodinného domu - Necpaly

267 000,00 €

ID:2889
Martin okres, Necpaly
132 m2
522 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

4 izby Náš tip Novostavba Osobné vlastníctvo Predaj

Reality Egyps ponúka na predaj novostavbu rodinného domu na pozemku 522m2, vyhotovená z kvalitných materiálov pre min. 4 člennú rodinu.

Dispozícia domu:  obývačka s kuchyňou, spálňa, 2 izby, 2 kúpeľne, špajza. Dom je z časti podpivničený pod rozlohou terasy, co eliminuje potrebu záhradných domčekov na pozemku.

Vykurovanie je podlahové elektr. kúrenie, vybavené 2 kúpeľne s bojlerom,priprava na krb, pochodzia povala, predpríprava na internet a televíziu v každej izbe
V interiéry aj exteriéry predpríprava na zabezpečovacie zariadenia, predpríprava na vonkajšie žalúzie, je napojený na inz.siete, elektrika aktuálne v realizácii termín 09/23.

Dom sa nachádza v prvej rade, co zaručuje krásne výhľady na Turčiansku záhradku . 
Dom bol stavaný majiteľom pre jeho užívanie a nie predaj, takže je precízne prepracovaný k co najspokojnejsiemu užívanie.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.