Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Pozemok Dolný Kalník

68 000,00 €

ID:2887
Martin okres, Dolný Kalník
0 m2
594 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

Náš tip Osobné vlastníctvo Predaj

Reality Egyps ponúka na predaj stavebný pozemok v malebnej obci Dolný Kalník s výmerou od 594 m2.

Pozemky sú určené na IBV- individuálnu výstavbu.

Elektrická prípojka je pri pozemku, vodovodná prípojka bude realizovná začiatkom budúceho roka 2024 a odpad je riešený formou žumpy.

Pozemok je mierne svahovitý v lone prírody s dostatkom slnečného svitu, v blízkosti možno stretnúť bez problémov srnky. Je ako stvorený pre pokojný život. Výhodou lokality je, že sa nachádza na atraktívnom mieste v rámci obce, s výbornou dostupnosťou do centra obce ako aj okresného mesta /prístup na zástavku len 5min.pešou chôdzou/ Prístup z dvoch strán (východ a západ) po spevnenej ceste.

Obec sa vyznačuje tým, že v nej žije vysoké percento mladých rodín a poriada sa tu množstvo kultúrnych a športových podujatí. 

Veľkým plusom je prekrásny výhľad hlavne na pohoria Veľkej Fatry.

V lokalite už prebieha výstavba rodinných domov.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.