Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


2 izbový byt Martin Sever

83 000,00 € (87 000,00 -5%)

ID:2885
Martin mesto, Martin - Sever
60 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

1. poschodie 2 izby Dobrá cena Exkluzívne iba u nás Náš tip Znížená cena -5% Osobné vlastníctvo Pôvodný stav Predaj

Reality EGYPS ponúka na predaj priestranný 2-izbový byt vo veľmi vyhľadávaných bytovkách, nachádzajúci sa v lokalite Martin - Sever.
Byt je o rozlohe 60m2 sa nachádza na 1/5 posch. zrekonštruovaného bytového domu.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálenským kútom, obývacej izby, izby, veľkj komory- špajze, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. K bytu prislúcha aj veľká murovaná pivnica.
Byt má plastové okná, pôvodné jadro, menené stúpačky, ..... Byt je slnečný, teplý nakoľko je stredový a od spodu zateplený- pod ním sú garáže.
Orientácia bytu: J/V

Výhodou tohto bytu je tiché prostredie, bohatá občianska vybavenosť a množstvo zelene. V blízkosti sa nachádzajú škola, škôlka, potraviny, supermarket Lidl, Kaufland, zástavky MHD, reštaurácie, lekáreň, zdravotnícke ambulancie.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.