Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Dom Martin Podháj

249 000,00 €

ID:2884
Martin mesto, Martin - Podháj
190 m2
992 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

5 izieb Čiastočná rekonštrukcia Dohoda možná Exkluzívne iba u nás Náš tip Osobné vlastníctvo Predaj

Reality EGYPS, ponúka rodinný dom v tichom prostredí, 20 minút pešo do centra mesta a 15 minút pešo do Tesca., postavený na pozemku o rozlohe 992 m2. Dom je čiastočne celopodpivničený, sedlová strecha, plastové okná, ................

Kúrenie lokálne - plynový kotol nový + krb, obecný vodovod, obecná kanalizácia, elektrina 220/380V. Na oplotenom pozemku: garáž, kôlňa, dielňa. Veľký sad.

Dispozícia domu - Prízemie:

Vstupná presklenená veranda, vstupná chodba, hala so schodiskom s ktorej sa samostatne vchádza do miestností, do podkrovia a taktiež do pivnice s garažou, takže do domu vstupujete suchou nohou. Kúpeľňa so sprchovým kútom, samostané WC. Priestranná obývacia izba. Kuchyňa, v ktorej sa nachádza aj špajza, so samostanou jedálenskou miestnosťou s krbom s prieduchmi s prechodom do záhrady cez zasklennú terasku a 2 izby.

Na druhom poschodí sa nachádzajú a dve izby.

Podkrovie sa však dá preobiť tak, aby dom fungoval ako 2 generačný.

V blízkosti: : autobusová zástravka, vlak, pošta, lekár, škola, škôlka...

V záhrade sa nachádza domček na náradie, ovocné stromy, altánok, ohnisko a jazierko. V predzáhradke sú okrasné stromy,..

Dom voľný až na 10/2023 nakoľko majiteľ nie je na SVK a je potrebný čas na vypratanie.

TREBA VIDIEŤ!!!!!!

 

FOTO na vyžiadanie

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.