Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Dom Liptovská osada

165 000,00 €

ID:2873
Ružomberok, Liptovská Osada
0 m2
1000 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

6 izieb Čiastočná rekonštrukcia Exkluzívne iba u nás Náš tip Osobné vlastníctvo Predaj

Reality EGYPS, ponúka na predaj poctivo stavaný dom s pekným pozemkom vo vyhľadávanej oblasti V obci Liptovská osada, v blízkosti lyžiarskeho strediska Donovaly s možnosťami športového vyžitia, len 13 km, 12 minút. Jeho výborná poloha od významného lyžiarskeho strediska je zárukou neopakovateľných zážitkov. Takýto odpočinok je vynikajúcim riešením aj v letnom období po absolvovaní príjemnej prechádzky či zaujímavej túry prekrásnou okolitou prírodou Nízkych Tatier.

Na ceste medzi dedinami Liptovská Osada a Liptovská Lúžna, leží výnimočné miesto zvané Gothal. Stretávajú sa tu všetci nadšenci prírody, športu, turistiky, lyžovania, relaxu, zábavy a kultúry.

Nový turisticko - rekreačný komplex priamo v srdci slovenských hôr predstavuje unikátne spojenie športových aktivít, relaxu v najmodernejšom vodnom svete, wellnessu, masáží, beauty a gastro služieb.

Dom je postavený na rovinatom pozemku 1.000 m2, na ktorom sa nachádza altánok a 2 murované prístavby.
Pristupova cesta je asfaltová. Dom je napojený na vodu, elektriku a kanalizáciu, kúrenie je zabezpečené novou peletovou pecou so zásobníkom+ krb .  
Dom je situovaný v tichej časti obce s dobrou dostupnosťou k službám- reštaurácie, potraviny, autobusová zástavka,....

Dispozícia domu:
Pivnica, v ktorej je technické zariadenie ako peletová pec, bojler,...
Vo vstupnej časti sa nachádza schodisko a chodba, špajza, veľká obývacia izba s krbom spojená s kuchyňou, kúpeľňa sWC.
Na medzipodlaží je kúpeľňa s WC, kuchyňa a izba.
Na poschodí sa nachadzajú 2 izby, príprava na kúpeľňu s WC.
Do podkrovia vedú schody z ktorého sa dajú spraviť ďaľšie ubytovacie jednotky.
 
Dom je vhodný aj ako investícia na rekreačné účely.
 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.