Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Rodinný dom Varín

179 000,00 €

ID:2842
Žilina okres, Varín
153 m2
244 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

Exkluzívne iba u nás Náš tip Predaná Kompletne prerobený Osobné vlastníctvo Predaj

Reality Egyps ponúkam na predaj komplet prerobený rodinný dom v radovej zástavbe.

Pred domom sa nachádza spevnená zámková dlažba s troma parkovacími miestami.

V zadnej časti domu sa nachádza priestranná terasa a záhrada o rozlohe cca 110m2.

Dom prešiel úplnou rekonštrukciou. Úžitková plocha domu na dvoch podlažiach je 153m2. Na prízemí sa nachádza kúpeľňa so sprchovy kútom a technická miestnosť, vstupná chodba do kuchyne s obývačkou a spálňa so šatníkom. Na poschodi sa nachádzajú 3 izby a kúpeľňa s vaňou.

V podkroví sa nachádza úložný priestor. Vykurovanie domu je zabezpečené elektrickým kotlom a radiátormi, ohrievanie vody je elektrickým bojlerom. Dom je napojený na obecný vodovod a žumpu.

Dom sa nachádza 7 minút autom do centra mesta, má dobrú dostupnosť. V blízkosti je železničná stanica. Ku domu je vyhotovený znalecky posudok v hodnote 182000€. Cena nehnuteľnosti je 179000€, pripadne výmena za byt + doplatok.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.