Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

3 izbový mezonet byt Vrútky

109 836,00 €

ID:2811
Martin okres, Vrútky
96 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

2. poschodie 3 izby Balkón Terasa Centrum Dobrá cena Exkluzívne iba u nás Luxusná nehnutelnosť Náš tip Predaná Novostavba Osobné vlastníctvo Predaj

ZABUDNITE na problémy s parkovaním!!! Majitelia bytov budú mať svoje autá  pod strechou a v bezpečí.

Reality Egyps ponúka na predaj veľkometrážne mezonetové byty v novopostavenej bytovke, ktorá sa nachádza v srdci mesta Vrútky.
Dom má výhodnú polohu v rámci mesta, v blízkosti centra Vrútok. Pre obyvateľov domu je v prvom rade nesmiernou výhodou, že do bytu vkročíte takpovediac suchou nohou, nakoľko uzavreté garáže sa nachádzajú priamo pod bytmi. K bytu sú k dispozícií 1 alebo aj 2 garážové státia.

Ponúka pohodlné bývanie v tichom prírodnom prostredí, pretože z obidvoch strán sa nachádzajú parky a nesusedí priamo s hlavnou cestou a zároveň v blízkosti atraktívneho mestského života. Obchodné cevtrum a pešia zóna je vzdialená len pár metrov.

Projekt využíva existujúcu občiansku vybavenosť v neďalekom okolí. Samozrejmosťou je materská a základná škola či zdravotné stredisko. Umiestenie dopĺňa s očarujúca príroda Malej Fatry, ktorá poskytuje možnosť celoročného športo vého a rekreačného využitia. Niekoľko desiatok metrov je aj rieka Turiec, ktorá poskytuje možnosť relaxačných prechádzok, či bicyklovania,....

V ponuke sú 2 atraktívne mezonetové byty, ktoré sú vyhotovené vo vysokom štandarde a nachystané priamo na Vaše nasťahovanie. Veľkosť bytov je 96 m2, 106 m2. Dispozične sú riešené vstpnou predsieňou, komorou, samostaným WC, priestranná obývacia izba s kuchyňou a schodiskom do mezonetu, v ktorom sa nachádzajú 2 samostatné izby a priestranná kúpelňa s toaletou. K bytu patrí balkón o výmere 7 m2 a 1 parkovacie miesto- dá sa dokúpiť aj druhé. K bytom prináležia aj veľké spoločné priestory- na bicykle, kočíky a pod.

Byty sú o výmere 95,51 m2     .......  109.836,-€

                          105,93 m2   .......  126.056,-€                                                                

MOŽNOSŤ ODPOČTU DPH!!!!!!

 Pri kúpe tejto nehnuteľnosti poskytujeme zvýhodnený úrok v partnerskej banke tohto projektu.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.