Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom Vrútky

217 000,00 €

ID:2803
Martin okres, Vrútky
206 m2
638 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

6 izieb Kompletne prerobený Osobné vlastníctvo Predaj Terasa Predaná

Reality Egyps ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou cca 206 m2 + plocha balkónu, terasy a pivničného priestoru postavený na pozemku o výmere 638 m2. Prízemie rodinného domu pozostáva zo vstupnej chodby, haly (21 m2), kuchyne s jedálňou (27 m2), obývacej izby s krbom zabezpečujúcim ohrev vody pre ÚK a TÚV(25 m2), pracovne (13 m2), špajze, samostatného WC a kúpeľne so sprchovacím kútom. Druhé podlažie pozostáva z veľkej spálne so šatníkom a vstupom na balkón, dvoch samostatných izieb, kúpeľne s WC, pracovne, technickej miestnosti a chodby so vstupom na veľkú terasu o výmere cca 15 m2. Podlahy sú drevené, okná plastové. Rodinný dom je celý podpivničený. V suterénnych priestoroch sa nachádza kotolňa (kotol na pelety zabezpečujúci ohrev vody pre ÚK a TÚV)a vodáreň (vlastná domová vodárnička s narazenou studňou s rozvodmi úžitkovej vody do celého domu)+ verejný rozvod pitnej vody. Odpad je vyvedený do ČOV. Na streche (krytina Bramac) je umiestnený slnečný kolektor s elektrickým rozvodom zabezpečujúcim ohrev vody pre ÚK a TÚV . Pozemok je oplotený s novou bránou na diaľkové ovládanie. K rodinnému domu je k dispozícii kompletná stavebná dokumentácia. Dom sa predáva zariadený po dohode.

 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.