Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Rodinný dom Lipovec

Cena na otázku

ID:2766
Martin okres, Lipovec
0 m2
890 m2
Scarlett Hudecová (0903 653 217)

3 izby Čiastočná rekonštrukcia Osobné vlastníctvo Predaj Predaná

Realitná kancelária EGYPS ponúka na predaj tehlový rodinný dom nachádzajúci sa v obci Lipovec. Postavený bol v roku 1958. Prízemie pozostáva z kuchyne, obývačky a spálne, pri ktorej je ešte jedna menšia izba, z kúpeľne, samostatného WC a špajze. V podkroví je jedna väčšia izba s možnosťou dorobenia ďalšej. Dom má menšiu pivnicu, v ktorej sa nachádajú pece na kombinované kúrenie - elektrika a pevné palivo.  Strecha je pokrytá škridlou Bramac. Okná su plastové. Pozemok je pekný, slnečný, s krásnym výhľadom.  K dispozícii všetky IS okrem plynu, ktorý v obci nie je. Dom je napojený na kanalizáciu.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.