Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom Sučany

89 900,00 €

ID:2864
Martin okres, Sučany
0 m2
640 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

4 izby Dobrá cena Dohoda možná Exkluzívne iba u nás Náš tip Osobné vlastníctvo Pôvodný stav Predaj

Reality Egyps ponúka na predaj rodinný dom v obci Sučany, ktorý je časťou dvojdomu. Jedná sa o tehlový dom, podpivničený, v pôvodnom stave, postavený na pozemku s rozlohou 640 m2.K domu prislúcha kôlňa. Strecha je nová. Dom je vhodný na rekonštrukciu.
Dispozičné riešenie :
veranda, vstupná chodba, kuchyňa so špajzou, kúpeľňa spojená s WC, 2 samostatné veľké izby, schodisko do pivnice a do podkrovia.

V podkroví sú 2 izby. Po prerobení sa dajú spraviť 4 izby a kúpelňa. Dom je vykurovaný lokálne pecami, voda je z vlastnej studne, je napojený na kanalizáciu. Pred domomje obecný vodovod. Dom je suchý a nachádza sa v tichej slepej ulici.

TREBA VIDIEŤ!!!

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.