Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

4 izbový byt Martin Ľadoveň

115 000,00 €

ID:2859
Martin mesto, Martin - Ľadoveň
88 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

3. poschodie 4 izby Dobrá cena Exkluzívne iba u nás Luxusná nehnutelnosť Náš tip Predaná Kompletne prerobený Lodžia Osobné vlastníctvo Predaj

Realitná kancelária EGYPS ponúka na predaj slnečný komplet zariadený 4 izbový byt s veľkým balkónom v Martine, časť Ľadoveň. Výmera bytu je 88 m2. Nachádza sa na 3. poschodí v zateplenom panelovom dome. Je po kompletnej rekonštrukcii, má plastové okná, plávajúce podlahy, prerobenú kúpelňu aj WC, bezpečnostné vchodové dvere,.... Predáva sa zariadený. Chladnička Liebherr, práčka BOsh,....K bytu prináleží pivnica. Parkovenie možné pred domom. Byt voľný IHNEĎ.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.