Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom Kevice

135 000,00 €

ID:2845
Turčianske Teplice okres, Kevice
130 m2
910 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

4 izby Dobrá cena Náš tip Predaná Novostavba Osobné vlastníctvo Predaj

Reality Egyps ponúka na predaj rodinný dom novostavbu nízkoenergetického 4-izbového bungalovu v obci Kevice. Obec Kevice sa nachádza 20 km od mesta Martin a cca. 5 km od Turčianskich Teplíc. 6elezničná stanica sa nachádza cca. 3km.

Rodinný dom o rozmere 9x16 m na pozemku s rozlohou 910 m2 sa predáva v štádiu - holodom, po dohode možnosť aj na kľúč.

IS: na pozemku elektrika, vlastná vodovodná šachta, žumpa o objeme 12 m3.

Dispozícia: 2x izba, 1x spálňa s 1x šatníkom a 1x samostatnou kúpeľňou, 1x ďalšia kúpeľňa, kuchyňa s obývacou miestnosťou, 1x ďalšie samostatné WC pre návštevu, 1x technická miestnosť a 1x špajza, čo sa týka exteriéru, 1x prístrešok na auto a 1x prístrešok na terasu, oplotenie z troch strán. 

Domje postavený z Ytongu, strecha väzníkový krov s plným debnením a položenou škridlou zn. Bramax max7, plastové okná 3-sklo zn. Slovaktual, vstupné dvere hliníkové, z vonkajše j strany zateplený polystyrénom, z vrchnej strany zaizolovaný nastriekanou penou, striekané sadrové omietky, omaľovaný na bielo, elektroinštalácia - zásuvky, vypínače a LED osvetlenie, teplovodné kúrenie na elektrický kotol, príprava na krb alebo krbovú pec, príprava na inteligentné kúrenie, príprava na video - vrátnika, s možnosťou vybrať si farbu vonkajšej omietky. 

 

 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.