Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Chata Sučany

48 900,00 €

ID:2840
Martin okres, Sučany
67 m2
348 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

3 izby Čiastočná rekonštrukcia Náš tip Predaná Osobné vlastníctvo Predaj

Reality Egyps ponúka na predaj 3-podlažnú záhradnú chatu s pozemkom o výmere 348m2 s možnosťou celoročného využívania. Záhradná chata sa nachádza v lokalite záhradkárskej oblasti s názvom "Biele brehy" v katastrálnom území obce Sučany, ktorá je od obce vzdialená 1 km SZ (severozápadným) smerom po spevnenej asfaltovej ceste. Záhradná chata má celkovú plochu 67m2. Pozemok pod chatou a celá parcela záhrady je vysporiadaná.

Nehnuteľnosť bola skolaudovaná 02.05. 2001 a v roku 2018 boli vonkajšie exteriérové časti zrekonštruované ako: vonkajší krb, izolácia stien, nátery.

Výhľad z chaty je na panorámu Martinských holí a pohorie Malej Fatry. Cca 200m od chaty sa nachádza pokojná hladina vyhľadávaného jazera Ontário s využitím na člnkovanie, plávanie a rybolov.

Veľkou výhodou chaty sú dva vlastné vodné zdroje. Jeden je priamo vybudovaný v časti záhradného sedenia s krbom v podobe 7 metrov hlbokej studne s objemom cca 3m3 spodnej vody s možnosťou dopravy vody prostredníctvom elektr. čerpadla. Druhý samostatný vodný zdroj je vybudovaný v prednej časti záhrady prostredníctvom osadenej 11 metrov hlbokej rúry s manuálnym využívaním distribúcie vody prostredníctvom ručnej dvojčinnej liatinovej pumpy.

Dažďová voda je zachytávaná zo strechy chaty do dvoch nádrží (1m3 + 1m3) vzájomne prepojených cez vodovodné potrubie, (systémom spojených nádob). O vykurovanie záhradnej chaty je postarané pieckou v kuchyni na pevné palivo a v obývacej miestnosti (prvé podlažie) aj prostredníctvom krbu a v hornej časti spálne (druhé podlažie) je ohrev zabezpečený aj prostredníctvom prenosného elektrického olejového radiátora. Odpad je riešený žumpou s objemom cca 6m3 .

Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená. Dispozícia prízemia pozostáva z kuchyne vybavená dresom s umývadlom, plynovým šporákom a chladničky s mrazničkou a so vstupom do samostatnej špajze a samostatného WC. Z kuchyne sa dá presunúť na prvé podlažie pomocou schodiska do obývacej miestnosti s krbom. Obývacia miestnosť pozostáva s rozťahovacieho gauča obývacej steny a dvoch sedení s počtom pre 8 osôb.

Z obývacej miestnosti sa cez samostatné dvere vychádza na balkón a prostredníctvom voľne osadeného schodiska so zábradlím sa dá dostať do záhrady. Z obývacej miestnosti prostredníctvom dreveného schodiska sa vchádza do spalné (druhého podlažia), ktorá je vybavené piatimi samostatnými posteľami s dvoma stolíkmi a perinákom. Ohrev miestnosti je riešený samostatným prenosným elektrickým ohrievacím telesom. 

Súčasťou záhradnej chaty je aj murovaná dreváreň a murovaná samostatná pivnica s celkovou plochou 5,4m2. Záhradná chata má v prednej časti pozemku spevnenú plochu, (betónovými záhradnými tvárnicami) účelovo využívanú na parkovanie s možnosťou pre jedno vozidlo. Prístupová cesta k záhradnej chate je umožnená z hlavného vchodu do záhradkárskej oblasti až na ponúkanú chatu spevnenou štrkovou cestou so vzdialenosťou cca 200 metrov s miernym stúpaním.

V záhrade sa nachádzajú ovocné stromy (3x jabloň, 1x hruška, 1x slivka, 1x broskyňa a 1x marhuľa plus hrozno). 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.