Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom Martin

179 000,00 € (210 000,00 -15%)

ID:2827
Martin mesto, Martin - Stráne
135 m2
565 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

5 izieb Exkluzívne iba u nás Náš tip Znížená cena -15% Predaná Kompletne prerobený Osobné vlastníctvo Predaj Terasa

Reality EGYPS ponúka na predaj plne zrekonštruovaný rodinný dom, ktorý je časťou dvojdomu, postavený na pozemku o rozlohe 656 m2 - rekonštrukcia bola dokončená v roku 2019. Dom spĺňa požiadavky náročného klienta, stačí sa len nasťahovať a relaxovať.
Nachádza sa na tichej ulici, 20 minút pešo do centra mesta a 15 minút pešo do Tesca. Autobusová zastávka je len 100 metrov od domu. Dom je dvojpodlažný,celopodpivničený, s garážou, s novou strechou, s novým inžinierskymi sieťami vrátane revízií, ...  

Dispozícia domu - Prízemie:

Vstupná presklenená veranda, vstupná chodba, hala so schodiskom- Dub a antikor, s ktorej sa samostatne vchádza do miestností a taktiež do pivnice s garážou, takže s auta vystupujete suchou nohou. Veľká kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, WC. Priestranná obývacia izba s krbom s prieduchmi do každej izby s prechodom do záhrady cez zasklennú terasu a prechodom do kuchyňe, v ktorej sa nachádza aj špajza.

Na medziposchodí je hosťovská izba a terasa.

Na druhom poschodí sa nachádza samostatná kúpeľňa, spálňa a dve prechodné izby, z ktorých sa však dajú spraviť neprechodné.

V dome sú použité moderné materiály ako aj drevené plávajúce podlahy, obložky a dvere aj zasúvné KORADOOR, terasové podlahy, množstvo vstavaného nábytku a doplnkom....

V záhrade sa nachádza domček na náradie, ovocné stromy. V predzáhradke sú okrasné stromy,..

Dom voľný až na jar 2021.

FOTO na vyžiadanie

 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.