Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

2 izbový byt Martin Priekopa

86 000,00 €

ID:2825
Martin mesto, Martin - Priekopa
70 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

2 izby 9. poschodie Balkón Kompletne prerobený Náš tip Predaná Osobné vlastníctvo Predaj

Reality EGYPS, ponúka na predaj prerobený 2 izbový byt nachádzajúci sa na 9/9 poschodí v zateplenom panelovom dome s novou strechou. Orientácia bytu je Západ.

V byte prebehla celková rekonštrukcia a to nové okná, všetky rozvody, radiátory, vymurované jadro, stierky, podlahy. Kúpeľňa, toaleta a chodba sú pokryté modernou mozaikovou dlažbou. Komfort bytu dotvára dlhý balkón a krásny výhľad z deviateho podlažia na Martinské Hole. Obytná plocha je 70 m2, cena je za dokončenú rekonštrukciu okrem kuchynskej linky. K bytu prináleží aj samostatná špajza a pivnica. Poplatky do SVB sú cca. 130,-€. Prehliadky dohodneme flexibilne, aj cez víkend, kľúče máme v realitnej kancelárií.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.