Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom Príbovce

140 000,00 €

ID:2815
Martin okres, Príbovce
150 m2
1459 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

6 izieb Dohoda možná Exkluzívne iba u nás Náš tip Predaná Kompletne prerobený Osobné vlastníctvo Predaj Terasa

Reality EGYPS, ponúka útulný rodinný dom v tichom prostredí, postavený v r. 1962 (tehla, kváder), celkovo zrekonštruovaný a zateplený v r. 2005. Dom je čiastočne podpivničený, nová sedlová strecha (zateplená), pripravená na dorobenie obytného podkrovia (cca. 3 izby), plastové okná, vo všetkých izbách drevené parkety.

Kúrenie lokálne - plynové gamatky + krb, elektr. bojler, obecný vodovod, obecná kanalizácia, elektrina 220/380V. Na oplotenom pozemku: garáž, kôlňa, dielňa. Veľký sad.

Dispozícia domu: veranda, vstupná hala, špajza, veľká kuchyňa prepojená s obývačkou s krbom, izba, spálňa, WC, kúpelňa, chodba.

V blízkosti: : autobusová zástravka, vlak, pošta, lekár, škola, škôlka, SNOWLAND Valča, Jasenská dolina, kúpaliská, kúpele Turčianske Teplice.

Po prejednaní obecného zastupitelstva je veľká časť záhrady určená na výstavbu rodinného domu.

TREBA VIDIEŤ!!!!!!

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.