Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom Martin

Cena na otázku

ID:2785
Martin okres, Martin
115 m2
660 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

4 izby Luxusná nehnutelnosť Náš tip Predaná Novostavba Osobné vlastníctvo Predaj Terasa

Reality EGYPS ponúka nízko energetický dom- novostavba 6 ročný v obci vzdialený iba 7,5 km a 9 min od mesta Martin. Dom je samostane stojaci, jednopodlažný a má úžitkovú plochu 150 m2, obytnú 115 m2. Stavba je realizovaná pórobetonových tvárnic YTONG, strecha je pokrytá betónovou škridľou MEDITTERAN. K domu prislúcha samostatná murovaná garáž o výmere 40m2

Pozemok je mierne svahovitý, upravený o výmere 660m2. IS - elektrika 230/400 V, obecný vodovod, kanalizácia, káblová televízia a internet. Kúrenie je kombinované podlahové + krb.

Dispozicne riesenie domu: 

V obytnej časti domu je je vstupné zádverie, priestranná obývačka s kuchyňou, jedálňou a špajzou. Sú tu ďalšie 3 izby – spálňa, hosťovská, detská a kúpeľňa /vaňa aj sprchový kút/ s toaletou. Vstup je riešený zo S strany priamo do zádveria, na J strane je umiestnená terasa so vstupom z obývačky aj z dvora.

Garáž je pre 2 vozidlá  je vybudovaná ako samostatne stojaca so širokými elektricky ovládanými vrátami

Príslušenstvom domu je oplotenie pozemku – betónové od ulice, vŕtaná studňa do hĺby 17 s ponorným čerpadlom na polievanie záhrady, prípojka vody, vodomerná šachta, prípojka kanalizácie, zemná prípojka elektriky, spevnené plochy vo dvore zo zámkovej dlažby a na terase z keramickej dlažby.

Viac info a foto v RK.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.