Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Rodinný dom Martin Stráne

173 400,00 €

ID:2777
Martin mesto, Martin
240 m2
979 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

7 izieb Čiastočná rekonštrukcia Dohoda možná Predaná Osobné vlastníctvo Predaj Terasa

Reality Egyps ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom v žiadanej lokalite Stráne. Je 2-podlažný, s dvoma bytovými jednotkami. Nachádza sa na pozemku o veľkosti 979 m2 s krásnym výhľadom na okolitú prírodu a dostatkom súkromia. 

Dom bol kolaudovaný v roku 1989. Postavený je z pórobetónových tvárnic, 2. podlažie v kombinácii s ľahkou sendvičovou konštrukciou, priečky sú tehlové. Strecha je pokrytá pozinkovaným plechom. Dom je čiastočne zrekonštruovaný, z väčšej časti však v pôvodnom, zachovalom stave. Je napojený na všetky inžinierske siete. Kúrenie je centrálne, plynovým kotlom. Na vykurovanie je možné používať aj krby.

Dispozícia: 
1. podlažie - zádverie, schodisko na 2. podlažie, hala, kuchyňa s výstupom na terasu, priestranná obývačka s krbom a tiež výstupom na terasu, izba, kúpeľňa s vaňou a WC, kotolňa, komora, sauna
2. podlažie - priestranná hala s krbom, obývačka, 3 izby, kuchyňa, komora, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC, samostatné WC, balkón.

Obytné miestnosti sú orientované prevažne na JV – JZ. V dome sa nachádza aj garáž s montážnou jamou. Dom je bez podpivničenia. Menší pivničný priestor je vybudovaný pri dome, prístupný z letnej kuchynky. Na pozemku je kopaná studňa a skleník.

Lokalita poskytuje obyvateľom dobrú dopravnú dostupnosť autom aj MHD, občiansku vybavenosť (reštaurácia, ihriská, škôlka, škola...) a zároveň pokojné bývanie s blízkosťou prírody.

 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.