Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom Budiš

Cena na otázku

ID:2774
Turčianske Teplice okres, Budiš
91 m2
690 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

4 izby Dobrá cena Náš tip Predaná Kompletne prerobený Osobné vlastníctvo Predaj Terasa

Reality Egyps ponúka na predaj útulný kompletne zrekonštruovaný rodinný dom v obci Budiš.

Dom je zateplený, strecha je sedlová, krytina TONDACH.

Dispozičné riešenie domu:

Do domu sa vchádza cez verrandu, ktorá slúží aj ako altán.

Vstupná chodba, z ktorej sa vchádza do kúpelne so sprchovým kútom, umývadlom a WC, do obývačky, ktorá je spojená s kuchyňou a spálňou. Z kuchyne vedú drevené schody do podkrovia s dvomi izbami. Kúrenie je zabezpečené nórskou liatinovou pecou na tuhé palivo a teplá voda elektrickým bojlerom. V dome sú nové elektrické rozvody, plastové okná, plávajúce podlahy a dlažba. Dom má tiež novú strechu. Na pozemku je prístrešok na drevo. Dom je vhodný na celoročné bývanie ale aj na rekreačné účely. Cena nehnuteľnosti zahŕňa províziu za kompletný právny servis. Energeticky certifikát k nehnuteľnosti nie je vytvorený. 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.