Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

2 izbový byt Martin Centrum

75 000,00 €

ID:2773
Martin mesto, Martin - Centrum
61 m2
0 m2
Scarlett Hudecová (0903 653 217)

2 izby 4. poschodie Centrum Exkluzívne iba u nás Predaná Kompletne prerobený Lodžia Osobné vlastníctvo Predaj

Realitná kancelária EGYPS ponúka na predaj slnečný, 2 izbový byt s veľkým balkónom v Martine, časť Centrum. Nachádza sa na 4. poschodí z 5.-tich v zateplenom panelovom dome. Je po kompletnej rekonštrukcii, má plastové okná, plávajúce podlahy, nové rozvody plynu, elektriky, vody, prerobenú kúpelňu aj WC, nové interiérové dvere, obložkové zárubne, bezpečnostné vchodové dvere. V chodbe má vstavanú skriňu. Orientovaný je na juh. K bytu prináleží pivnica. Parkovenie možné pred domom. V prípade záujmu je k bytu možné dokúpiť aj garáž s jamou a vlastnou elektrikou za 5.500€, vzdialenej od bytu 300 metrov. 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.