Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom novostavba Martin Stráne

180 000,00 €

ID:2765
Martin mesto, Martin - Stráne
108 m2
619 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

4 izby Dobrá cena Exkluzívne iba u nás Luxusná nehnutelnosť Náš tip Predaná Novostavba Osobné vlastníctvo Predaj Terasa

Reality EGYPS, ponúka novostavbu rodinného domu v lukratívnej časti mesta Martin- Stráne, ktorý stojí na pozemku o výmere 619 m2 a je situovaný v tichom prostredí v zastavanej časti, kúsok od potoka.

Samostatne stojaci dvojpodlažný rodinný dom bez podpivničenia. Je to dom strednej veľkostnej kategórie určený pre 4 člennú rodinu.

Dispozične je dom rozdelený na dennú časť na prízemí a nočnú časť na poschodí. Jedáleň a obývacia izba tvoria jeden veľkopriestor s výstupom na krytú terasu. Kuchyňa je od jedálne opticky oddelená barovým pultom. Súčasťou kuchyne je malá komora. Poschodie tvoria dve izby, spálňa rodičov, kúpeľňa, WC a práčovňa, v ktorej je umiestnený aj kotol ústredného kúrenia.

V projekte sú navrhnuté klasické stavebné materiály: steny z keramických tehál, prípadne tvárnic, strop montovaný z betónových tvárnic, krov je drevený, krytina je betónová, prípadne keramická.

Dom sa predáva na kľúč, okrem kuchynskej linky a krbu.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.