Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom Socovce

125 000,00 €

ID:2763
Martin okres, Socovce
0 m2
2500 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

4 izby Dobrá cena Exkluzívne iba u nás Náš tip Kompletne prerobený Osobné vlastníctvo Predaj Terasa

Reality Egyps ponúka na predaj útulný rodinný dom vo farmárskom štýle v krásnom prostredí v obci Socovce, vzdialenej od Martina iba 12 km. 

Dom aj s prístavbami je kompletne zrekonštruovaný, okrem vonkajšej maľovky...všetky siete komín, strecha, palubovky, krby okná,.....
Ide o rozprávkové bývanie na pozemku o rozlohe cca. 2.500 m2, na ktorom sú situované rodinný dom s prístavbami do tvaru L,  letná terasa, detský dom a humno za ktorým sa nachádza veľká časť záhrady.

Dom je napojený na obecný vodovod, má aj vlastnú studňu s čerpadlom, kanalizácia je riešená ČOV.

Dispozícia domu:

Vstupná hala, predsieň, kuchyňa, 2 izby, hosťovská izba, priestranná kúpelňa s východom na terasu s vaňou aj sprchovacím kútom, technická izba. na poschodí je zo sýpky spravená krásna izba a v ďalšej časti podkrovia je možnosť dorobiť 2 izby.

V kúpelni a v kuchyni je podlaové kúrenie, v izbách sú krby alebo kachlové pece.

NAOZAJ TREBA VIDIEŤ!!!!!!!

 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.