Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

3-izbový veľkometrážny byt Martin Záturčie

79 000,00 €

ID:2733
Martin mesto, Martin - Záturčie
84 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

2. poschodie 3 izby Balkón Lodžia Výťah Dohoda možná Exkluzívne iba u nás Luxusná nehnutelnosť Náš tip Predaná Kompletne prerobený Osobné vlastníctvo Predaj

Reality EGYPS ponúka na predaj komplet prerobený 3-izbový veľkometrážny byt v Martine časť Záturčie. K bytu patria 2 loggie. Podlahová plocha bytu je 84 m2. Nachádza sa na 2. poschodí v zateplenom panelovom bytovom dome. Orientácia je na východ a západ. Prešiel kompletnou rekonštrukciou: plastové okná, vnútorné omietky, plávajúce podlahy v izbách, dlažba v kuchyni, kúpeľni, WC a balkóne, na mieru kuchynská linka, murované jadro, vstavané skrine, nové dvere + oblôžkové zárubne, nová elektroinštalácia, bezpečnostné dvere, ............... K bytu prináleží pivnica. Predáva sa zariadený. V blízkosti kompletná občianska vybavenosť: škôlky, školy, obchody, zdravotné stredisko, zastávka MHD, ........ Pri vážnom záujme dohoda na cene možná!!! TREBA VIDIEŤ!

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.