Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Chata Vrútky

37 000,00 €

ID:2731
Martin okres, Vrútky
68 m2
305 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

2 izby Dobrá cena Exkluzívne iba u nás Náš tip Kompletne prerobený Osobné vlastníctvo Predaj Terasa

Reality EGYPS ponúka na predaj chatu vo Vrútkach, na Karvaša Bláhovca. Nachádza sa v tichom prostredí na okraji lesíka, mimo hlavnej cesty vedúcej k  hotelu Piatrová. K chate vedie sčasti asfaltová a spevnená cesta s možnosťou parkovania.

Chata je po komplexnej rekonštrukcii a pozostáva z 3 podlaží. Prvé podlažie – cca 32 m2 (časť pod úrovňou terénu) pozostáva zo zariadenej kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom a malého skladu. Druhé podlažie – cca 18 m2 je obývacia časť pozostávajúca zo zariadenej miestnosti s krbovou pecou na pevné palivo a schodmi na podkrovie. Tretie podlažie (podkrovie) – cca 18 m2 je spálňová časť pozostávajúca u jednej spálne.

V chate je zavedená elektrina (el. napätie: 230V), kúrenie je pevným palivom a voda je zabezpečená z verejného vodovodu. Ohrev vody je realizovaný elektrickým bojlerom.  WC je formou suchého záchoda na vlastnom pozemku.

Zastavaná plocha 18m2 + 35 m2 prístrešok vedľa chaty.

Ostatný pozemok: 305 m2

Chata sa predáva komplet zariadená vrátane vybavenia. Záhrada pozostáva s okrasnej časti (skalka, kvetinové záhony) a úžitkovej časti (stromy a kry). Lokalita vhodná na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a v zime lyžovanie.

 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.