Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom novostavba Martin

450 000,00 €

ID:2716
Martin mesto, Martin
470 m2
2800 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

6 izieb Dohoda možná Luxusná nehnutelnosť Lodžia Terasa Novostavba Osobné vlastníctvo Predaj

Reality EGYPS ponúka luxusný dom v lokalite Martin - Kolónia Hviezda. Dom je samostane stojaci a má úžitkovú plochu 470 m2 z toho prízemie má 270 m2a 1. poschodie 200 m2. Poschodia majú aj samostatné vchody  a oddelené terasy a garáže, takže sa dá využiť aj ako 2-generačný, poprípade využívať ako Penzión, nakoľko je v blízkosti lyžiarskeho strediska Martinky.

Pozemok je mierne svahovitý, upravený o výmere 2800 m2. IS - elektrika, obecný vodovod, vlastná studňa, kanalizácia. Kúrenie je kombinované podlahové plynové, pevné palivo, solárne panely a 2 x krbova pec. 

Dispozicne riesenie domu:

6 x izba, 3 x WC, 3 x kupelna, tech.miestnosť, špajza, pracovňa, sušiareň, infrasauna.

Súčastou domu je dvojgaráž, presklenná zimná záhrada s krbom, 2 x terasa, loggia.

Na pozemku sa nachádza samostatná garáž s altánkom vybaveným letnou kuchyňou s krbom a grilom.2 x parkovisko so samostatnými vstupmi na pozemok. Vedľa rerasy je Swim Spa (plavecky bazen +  jacuzzi v zaruke).

Kolaudacia bola v roku 2014.

 

 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.