Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Pozemok Karlová

55 000,00 €

ID:2710
Martin okres, Karlová
200 m2
4287 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

Osobné vlastníctvo Predaj Predaná

Reality Egyps ponúka na predaj starší rodinný dom v okresne Martin, v obci Karlová, s veľkým pozemkom, ktorý sa dá využiť na stavbu dalších rodinných domov.Šírka pozemku  je cca. 23 m, takže nie je problém vytvoriť príjazdovú cestu k zadným pozemkom. Dom je postavený z nepálenej tehly a má celkovú obytnú plochu 200 m2. Slnečný pozemok, na ktorom je stavba postavená má rozlohu 4287 m2. Súčasťou pozemku je ovocný sad 694m2 a pozemok s ornou pôdou 2473m2. Na pozemku sa okrem domu nachádzajú 4 samostatne stojace hospodárske budovy.

Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby spojenej s kuchynským priestorom. Z kuchyne je následne vstup do priestranej obývacej miestnosti nachádzajúcej sa na východnej svetovej strane. Na západnej strane domu je situovaná spáľňová časť. Súčasťou kuchyne je špajza. 

Vlastné kúrenie celého domu je zabezpečené kachlovou pieckou a pieckami na tuhé palivo umiestnenými v jednotlivých izbách domu. Časť pozemku, na ktorom sa nachádza dom a hospodárske budovy je kompletne oplotený a neustále udržiavaný, zatrávnený s vysadenými stromami. 

Viac info v RK.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.