Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom Sučany

Cena na otázku

ID:2686
Martin okres, Sučany
90 m2
400 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

4 izby Dobrá cena Náš tip Novostavba Osobné vlastníctvo Predaj Terasa

Reality EGYPS ponúka novostavbu rodinného domu v obci Sučany, ktorý stojí na pozemku o výmere 400m2 a je situovaný vo vyhľadávanej časti s orientáciou pozemku na juho západnú stranu. Dom je montovaný, samostatne stojaci, jednopodlažný, nepodpivničený. Precízne vyhotovenie s použitím kvalitných materiálov. Úžitková plocha 90m2. Dom je pripojený na všetky IS okrem plynu, dom je zateplený. Vykurovanie je zabezpečené elektrikou a krbovou pecou.

Náklady na bývanie cca. 60,-€/mesačne.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

predsieň chodba, veľká obývačka s krbom spojená s jedálenským kútom a kuchyňou a východom na terasu, hosľovská izba, spälňa, detská izba, kúpeľňa s WC s vaňou aj sprchovacím kútom a špajza.

Na pozemku, ktorý je oplotený sa nachádza aj terasa s obslužným pultom s vodou. 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.