Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom Diaková

159 000,00 €

ID:2677
Martin okres, Diaková
132 m2
259 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

4 izby Exkluzívne iba u nás Luxusná nehnutelnosť Náš tip Novostavba Osobné vlastníctvo Predaj Terasa

Reality EGYPS ponúka novostavbu rodinného domu v radovej zástavbe v obci Diaková. Dom je 4 izbový, zastavaná plocha je 66 m2. Dom je murovaný, dvojpodlažný, so sedlovou strechou a je zateplený, použité kvalitné materiály. Pred domom sú parkovacie miesta. Úžitková plocha 132 m2. Vykurovanie je zabezpečené pomocou elektrického kotla a taktiež krbovou pecou.                      

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: prízemie: predsieň, technická miestnosť s elektrickou pecou a novým veľkým bojlerom spojená s práčovňou s východom na terasu, samostatné WC, obývacia izba spojená s kuchyňou, špajza.

1. podlažie: otvorené schodisko, kúpeľňa so sprchovým kútom aj vaňou a WC, 3 izby, odkladací priestor v podkrovnom priestore. Nehnuteľnosť splní želania aj náročnejších klientov.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.