Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom Mošovce

70 000,00 € (78 000,00 -10%)

ID:2671
Martin okres, Mošovce
80 m2
450 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

2 izby Dobrá cena Exkluzívne iba u nás Náš tip Znížená cena -10% Novostavba Osobné vlastníctvo Predaj Terasa

Reality EGYPS ponúka malebný samostatne stojaci 2 izbový rodinný dom na okraji obce Mošovce.                                   Dom stojí na pozemku o výmere 450m2. Dom je murovaný, zateplený, samostatne stojaci, dvojpodlažný, so sedlovou strechou. Dom je zateplený, použité kvalitné materiály. Úžitková plocha 80m2. Vykurovanie je zabezpečené pomocou plynových gamatiek. Dom sa predáva komplet zariadený, tak ako je zverejnený na fotkách.

Na pozemku, ktorý je vkusne upravený sa nachádza aj veľký prístrešok pre autá. Je vybavené stavebné povolenie na prístavbu a zimnú záhradu, kde je aj spravená predpríprava.

Kedže je dom postavený na okraji obce, užijete si spojenie s prírodou a úplný kľud.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.