Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

dom - Turany

128 000,00 € (155 000,00 -17%)

ID:2634
Martin okres, Turany
321 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

6 izieb Akciová cena Náš tip Zľava Znížená cena -17% Balkón Terasa Kompletne prerobený Osobné vlastníctvo Predaj

Reality EGYPS, ponúka samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom v obci Turany.                                                             Dom stojí na pozemku o výmere 720 m2, z čoho zastavaná plocha je 107 m2. Dom je montovaný, samostatne stojaci, dvojpodlažný, so sedlovou strechou. Ako strešná krytina je použitá škridla Bramac. Dom je zateplený, použité kvalitné materiály. Úžitková plocha 321 m2. Pri Dome je prípojka na plyn, Vykurovanie je zabezpečené pomocou elektrického kotla a taktiež krbom, prieduch na chodbe vyhrieva aj poschodie.                                                                                 DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: prízemie-suterén: kompletne podpivničený dom, kde sa nachádza garáž, posilňovňa, technická miestnosť s elektrickou pecou a novým veľkým bojlerom, a dvoma ďalšími miestnosťami, všade sú aj radiátory, 1. podlažie: vstupná chodba so schodiskom, veľká obývačka s krbom, kuchyňa spojená s jedálenským kútom, Hosťovská izba, veľký priestranný šatník, ktorý môže slúžiť aj ako ďalšia izba, kúpeľňa so sprchovým kútom aj vaňou a WC, 2. podlažie: 2 detské izby a spálňa s balkónom a veľkým priestranným šatníkom, veľká kúpeľňa s výrivkou – vaňou, WC. Podkrovie má cca 50 m2 a slúži ako odkladací priestor. Na pozemku, ktorý je vkusne upravený sa nachádza aj veľký Prístrešok pre dve autá a priestor na záhradný altánok. Na pozemku je aj studňa, ktorá je spojená – prepojená s domom. Nízkoenergetický dom. Nehnuteľnosť splní želania aj náročnejších klientov.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.