Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Chata Lipovec

39 700,00 €

ID:2593
Martin okres, Lipovec
50 m2
300 m2
Scarlett Hudecová (0903 653 217)

2 izby Čiastočná rekonštrukcia Osobné vlastníctvo Predaj

Realitná kancelária EGYPS ponúka na predaj chatku nachádzajúcu sa pri análi Váhu v záhradkárskej  oblasti Lipová v obci Lipovec. Je vhodná na rekreačné účely s možnosťou užívania v letnom aj v zimnom období. Zastavaná plocha je 16 m2, ale obývateľná plocha je 50 m2. K chatke patrí aj krásna slnečná záhrada o výmere 284 m2. Chatka je orientová na juh. V spodnej časti chaty sa nachádza kuchynska s krbom, WC, sprcha, komora aj pivnica. Na prízemí je spoločenská obytná miestnosť s plávajúcou podlahou, TV a satelitom, vykurovaná krbovou pecou, alebo elektrickým kúrením. Do podkrovnej spálne so štyrmi posteľami vwdie drevené schodisko. V záhrade sa nachádza skleník, prístrešok na drevo a altánok o rozlohe 20 m2 s elektrikou. Pri altánku je záhradný gril. Chata má vlastný septik. Na pozemku sú ovocné stromy, ríbezle, kanadské čučoriedky, orech, čerešne. Je tu možnosť, rybolovu, hubárčenia, turistiky. Lokalita je od Martina vzdialená 5 km, k MHD je to pár minút pešo. Chata sa predáva aj so zariadením. 

 

 

 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.