Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Dom Dražkovce

250 000,00 €

ID:2560
Martin okres, Dražkovce
228 m2
1030 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

8 izieb Exkluzívne iba u nás Luxusná nehnutelnosť Náš tip Novostavba Osobné vlastníctvo Predaj Terasa

Reality EGYPS, ponúka luxusný 2- generačný rodinný dom a krásnou záhradou v lokalite Martin - Dražkovce, ktorý stojí na pozemku o výmere 1.030 m2 a je situovaný v tichom prostredí vyhľadávanej časti s orientáciou pozemku na východnú stranu. Obytné jednotky sú samostatné a sú prepojené spoločnou terasou. Dom je murovaný, samostatne stojaci, dvojpodlažný, so sedlovou strechou, nepodpivničený. Precízne vyhotovenie s použitím kvalitných materiálov. Dom je pripojený na všetky IS, stavebný materiál PORFIX, ako strešná krytina je použitá škridla BRAMAC, dom je zateplený. Vykurovanie je zabezpečené pomocou plynového kotla a taktiež krbom s ktorého sú prieduchy na vrchné poschodie.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Väčší dom je skolaudovaný v roku 2008, má obytnú plochu 142m2 z čoho prízemie 70m2.

Vstupná chodba, chodba so schodiskom, veľká obývačka s krbom spojená s jedálenským kútom a kuchyňou a východom, špajza, izba, WC a kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou, sklad.

Poschodie má 72m2 a má 3 izby, v spálni je vlastná kúpeľňa a WC.

Menší dom je 1,5 roka starý má obytnú plochu 86 m2 z čoho prízemie 45m2 a podkrovie 41m2. V dome je 1 kúpeľňa, 2 x WC, obývačka s krbom, 2 izby, kuchyňa, špajza.

Poschodie: 3 izby- v jednej je mezonetová spálňa, s toho 2 s balkónmi, kúpeľňa s vaňou, WC, šatník.

Pozemok je vkusne upravený s množstvom okrasných drevín. Nehnuteľnosť splní želania aj tých najnáročnejších klientov. 

Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Príjazdová cesta je asfaltová.

 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.