Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

2 izbový byt Martin Centrum

555,00 €

ID:2546
Martin mesto, Martin - Centrum
55 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

2 izby 2. poschodie Centrum Exkluzívne iba u nás Luxusná nehnutelnosť Náš tip Predaná Lodžia Výťah Osobné vlastníctvo Prenájom

Reality EGYPS ponúka na dlhodobý prenájom 2 izbový byt v Centre mesta Martin a to v Štúrovej štvrti

Jedná sa o 2 izbový resp. tzv. "1 bedroom apartment" s výmerou 55 m2; byt je novostavbou z r. 2008, s primeraným opotrebením. Je kompletne zariadený (vstavané skrine, postele a nábytok kuchyne a obývacej časti bytu), je taktiež vybavený všetkými spotrebičmi (TV, umývačka riadu, práčka, keramická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou).

Byt má loggiu s výmerou 3,0 m2 a pivnicu s výmerou 1,6 m2 a jedno parkovacie miesto v chránenom priestore s diaľkovým ovládaním. Byt je dostupný výťahom od vchodu do bytovky.

 Byt ponúkame v cene 550,00 E vrátane spotreby EE, tepla, SV, TÚV, internetu a pod., pričom tieto položky predstavujú pomernú časť vo výške 85,00 EUR. Súčasťou nie je digitálny príjem TV kanálov, ktoré si nájomca zabezpečí podľa vlastnej predstavy.

Byt je voľný. Majiteľ požaduje aj kauciu vo výške dvoch mesačných nájmov.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.