Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Rodinný dom Rosina

Cena na otázku

ID:2497
Žilina, Rosina
229 m2
1130 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

6 izieb Dohoda možná Exkluzívne iba u nás Kompletne prerobený Osobné vlastníctvo Predaj Terasa

Reality EGYPS, ponúka predaj zrekonštruovaný tehlový rodinný dvojdom v obci Rosina. Rodinný dom má sedlovú strechu a je čiastočne podpivničený. Dom je rozdelený na 2 samostatné bytové jednotky, so samostatnými vchodmi. Bol postavený v roku 1925 a kompletne zrekonštruovaný v roku 2009.

Byt č. 1- v podzemí sa nachádza pivnica. Na 1. podlaží sa nachádza vstup, chodba, špajza, kotolňa, kúpelňa s WC, kuchyňa prepojená s obývacou izbou a schodisko. Na 2. podlaží v pokroví sú 2 izby a schodisko.

Byt č. 2- Na 1. podlaží sa nachádza vstup, chodba, komora, kotolňa, kúpelňa s WC, kuchyňa prepojená s obývacou izbou a schodisko. Na 2. podlaží v pokroví sú 2 izby a schodisko.

Rovinatý pozemok je využívaný ako záhrada, kde sa nachádza aj humno. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete a má aj vlastnú studňu.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.