Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

podnikateľské a obchodné priestory Vrútky

210 000,00 €

ID:2481
Martin okres, Vrútky
1666 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

Centrum Predaná Osobné vlastníctvo Pôvodný stav Predaj

Reality EGYPS ponúka polyfunkčnú budovu v centre mesta Vrútky v lukratívnej polohe, v tesnej blízkosti železničnej a autobusovej stanice a pešej zóny. Objekt budovy je so zastavanou plochou 420 m2. Budova pozostáva z klenbovej pivnice, vhodnej napr. na nočný bar, vináreň, reštauráciu, 2 poschodí každé o podlahovej výmere 420 m2, vhodné na reštauráciu, byty, kancelárie. Podkrovie je tiež možné prerobiť na obytné priestory. Poloha, dobrý prístup ponúkajú široké možnosti využitia ako prenájom obchodných a kancelárskych priestorov, sídlo firmy, zriadenie súkromných ambulancií, prípadne komerčné využitie. K dispozícií je aj projektová dokumentácia plánovanej prestavby. NÁŠ TIP NA DOBRÚ INVESTÍCIU.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.