Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


chata - Martin - Stráne

70 000,00 €

ID:2471
Martin mesto, Martin - Stráne
400 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

3 izby Osobné vlastníctvo Predaj Terasa Rezervácia

Reality EGYPS, ponúka rekonštruovanú chatu v Martine v horskej chatovej oblasti Stráne pod Martinskými hoľami. K chate je vybudovaná nová spevnená cesta pre auto, pod chatou na lúčke, je parkovanie pre 3 autá. Pri chate je altánok z guľatiny a samostatne stojacim grilom a ohnisko na opekanie. Pri chatkách sú dva potôčiky, možnosť čerpať vodu na zavlažovanie záhradky a skalky. 

Interiér: Prízemie vstup s verandou, obývačka s krbom a rozťahovacími gaučami, komplet vybavená kuchyňa, WC so sprchou, komora na jedlo.

1NP: 2 spálne (manželská a hosťovská, detská s 5 posteľami) do miestností sú vyvedené prieduchy.

Kúrenie je zabezpečené novým krbom s teplovzdušnými rozvodmi po chate (prieduchy do miestností a kuchyne), alebo elektrickými konvektormi. Komín je komplet nový. Chata je napojená na vodovod, elektriku a kanalizáicu - septik. 

Pri chate je murovaný záhradný domček, ohnisko so sedením a terasovitá skalka. K chate prislúcha samostatne stojaca kôlňa na sklad náradia a dreva. 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.