Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

chata - Valča

108 500,00 € (119 500,00 -9%)

ID:2447
Martin okres, Valča - Snowland
120 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

5 izieb Osobné vlastníctvo Predaj Terasa Znížená cena -9%

Reality EGYPS, ponúka novopostavenú celoročne obyvateľnú luxusnú chatu s vlastnou garážou v oblasti Malá Fatra, v tesnej blízkosti lyžiarskeho strediska s možnosťami športového vyžitia, len 12 km od mesta Martin.

Chata má na prízemí predsieň so vstavanou skriňou, spoločenskú miestnosť s krbom a kuchyňu, ktorá je plne vybavená: elektrická varná doska, rúra, chladnička, mikrovlnka, 1 izbu, technickú miestnosť, kúpelňu s masážnym sprchovacím kútom, umývadlom a WC. Na poschodí sú 3 izby s balkónom a kúpelňa s perličkovou masážnou vaňou.Vykurovanie je krbom a elektrickými konvektormi.

Pri chate je veľká terasa so zámkovou dlažbou, pred chatou terasovitá skalka. Pri chate je možnosť parkovania na spevnených plochách. Chata je napojená na vodovod, elektriku a kanalizáciu- septik. SLUŽBY V OKOLÍ - Wellness, lyžovanie v areáli Snowland Valča, golf, paintball, turistika, aquapark Turčianske teplice (15min), tenis a bedminton (15min), centrum mesta Martin (15min)

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.