Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

dom - Necpaly

103 500,00 €

ID:2365
Martin okres, Necpaly
110 m2
662 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

4 izby Novostavba Osobné vlastníctvo Predaj Terasa Predaná

Reality EGYPS, ponúka novostavbu rodinného domu v obci Necpaly, ktorý stojí na pozemku o výmere 630 m2 a je situovaný v tichom prostredí v novozastavanej časti obce s orientáciou pozemku na južnú stranu. Dom je tehlový- POROTHERM, samostatne stojaci, jednopodlažný, so sedlovou strechou- BRAMAC. Precízne vyhotovenie s použitím kvalitných materiálov. Úžitková plocha 110 m2. Dom je pripojený na IS- elektrika, voda, dom je zateplený a má podlahové vykurovanie + príprava na krb.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba so vstavanou skriňou, samostatné WC, hala, veľká obývačka spojená jedálenskou časťou a kuchyňou a východom na terasu špajza, veľká kúpeľňa so sprchovým kútom, 3 izby.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.