Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

Martin - Podháj NOVOSTAVBA PERAL

70 900,00 €

ID:2362
Martin mesto, Martin - Podháj
0 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

Balkón Novostavba Osobné vlastníctvo Predaj

Reality EGYPS ponúka na predaj byty v novostavbe bytových domov PERAL I. a PERAL II. ktoré sú situované v príjemnom prostredí v meste Martin, mestská časť Podháj, na ulici Timravy. V blízkosti bytových domov PERAL je vybudovaná dobrá občianska vybavenosť (zdravotnícke stredisko, škôlka, škola, obchodné prevádzky, bežné služby, pošta, park atď. ...). Bytový dom je vzdialený do 100m od najbližšej zastávky MHD. Bytové domy PERAL I. a PERAL II. sú dispozične rovnaké a sú umiestnené v existujúcej zástavbe bytových domov. Jednotlivé objekty bytových domov sú dispozične rozdelené na dve samostatné funkčno-prevádzkové časti – bytový dom 2. NP až 5. NP a na 1. NP, kde je prenajímateľný priestor, spoločné priestory pivníc, garáží, sklad bicyklov a kočíkov a výmenníková stanica. Na 2. N.P. až 4. N.P. budú samostatné bytové jednotky s jedno a trojizbovými bytmi. Na 5.N.P. budú dva trojizbové byty so strešnými terasami, ktoré sú už REZERVOVANÉ V jednom objekte bude spolu 14 bytových jednotiek a spolu v oboch objektoch 28 bytových jednotiek. Jednotlivé byty budú mať vlastné balkóny, a skladové priestory v priestoroch na prízemí bytového domu.
Objekt je konštrukčne navrhnutý ako murovaná stenová konštrukcia. Hlavný zvislý nosný systém bude tvorený murivom POROTHERM hr. 250, 300 a 380 mm. Strecha je riešená ako plochá s 2% spádom, s krytinou z hydroizolačnej mPVC fólie. Fasáda je navrhnutá ako kombinácia obkladu z lícovej tehly a omietanej hladkej fasády. Okná sú navrhnuté z plastových profilov, presklené steny na 1.N.P. a na balkónoch a terasách sú navrhované z hliníkových profilov. Vstupné dvere do objektu budú hliníkové. Vnútorné vstupné dvere do bytov budú protipožiarne. Objekt bude pripojený na existujúce inžinierske siete. Strecha nad 5.N.P. bude odvodnená pomocou dvoch strešných vpustov, ktoré odvedú dažďovú vodu do vsaku. Dažďové vody z parkovacích plôch budú prečistené cez ORL a odvedené do vsaku. Stavebné práce sú začaté. TERMÍN DOKONČENIA JÚL 2016.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.