Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

dom - Bystrička

207 000,00 € (229 000,00 -10%)

ID:2325
Martin okres, Bystrička
1300 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

6 izieb Osobné vlastníctvo Predaj Terasa Znížená cena -10% Predaná

Reality EGYPS, ponúka luxusný rodinný dom s bazénom, saunou a dvojgarážou v lokalite Martin - Bystrička. Rodinný dom stojí na pozemku o výmere 1.300 m2 a je situovaný v tichom prostredí mestskej časti s orientáciou pozemku na juho východnú stranu. Dom je tehlový, samostatne stojaci, dvojpodlažný, so sedlovou strechou. Stavba s použitím kvalitných materiálov. Dom je pripojený na všetky IS, stavebný materiál tehla, ako strešná krytina je použitý kanadský šindel, dom je zateplený. Vykurovanie je zabezpečené pomocou plynového kotla.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. podlažie: veľká dvojgaráž s prechodom do domu, vstupná hala, chodba so schodiskom a východom na zadnú terasu, sauna a vnútorný bazén s východom na priestrannú terasu, samostatné WC, prechodná kúpelňa do spálne, obývacia izba s možnosťou otvorenia do kuchyne. 2. podlažie: 4 priestranné izby s toho 2 s balkónmi, WC, veľká kúpeľňa. Na pozemku, ktorý je vkusne upravený sa nachádza aj dreváreň a prístrešok s krbom. K domu sa dá dokúpiť aj väčší pozemok.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.