Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

dom - Žemberovce

85 000,00 € (200 000,00 -58%)

ID:2277
Levice, Žemberovce
9407 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

Osobné vlastníctvo Predaj Znížená cena -58% Predaná

Reality EGYPS ponúka na predaj kúriu s veľkým 9 407 m² pozemkom v intraviláne obce Žemberovce. Cena bola upravená z pôvodných 200 tisíc na 85 tisíc eur. Kúria je prízemná budova uprostred obce Žemberovce z prvej tretiny 19 storočia na pozemku o rozlohe 9 407 m². V minulosti kúria slúžila ako panské sídlo. Kúria je v dobrom technickom stave bez vlhkosti a statických zmien. Objekt prešiel čiastočnou rekonštrukciou (nový krov, krytina, rozvody ing sietí) . V kúrií bol plánovaný domov sociálnych služieb, čomu bol prispôsobený nový krov. Stavbu je možné využiť ako luxusné rodinné alebo firemné sídlo ako aj na podnikateľské účely (hotel, penzión). Rozsiahly pozemok v intraviláne ponúka tiež všestranné možnosti využitia ako na park tak aj na budúce stavebné parcely. Na pozemku sa nachádza aj budova bývalej koniarne. Obec Žemberovce sa nachádza v Nitrianskom kraji asi 10 km od okresného mesta Levice v smere na svetoznáme Dudinské kúpele (15 km) a Banskú Štiavnicu (28 km). Počet obyvateľov v obci je 1220. V obci Žemberovce sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane zdravotného strediska. V blízkosti obce sa nachádzajú aj vodná nádrž Lipovina (3,5 km), kúpaliská Santovka (12 km) a Margita-Ilona (13km).

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.