Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

chata - Turany

125 000,00 € (156 000,00 -20%)

ID:2170
Martin okres, Turany
800 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

5 izieb Lodžia Náš tip Znížená cena -20% Predaná Osobné vlastníctvo Predaj

Reality EGYPS, ponúka rekreačný objekt Turany v časti Trusalová.Chata sa nachádza na začiatku Malej Fatry. Prístup k chate je po asfaltovej ceste.

V prízemí chaty sa nachádza obývacia izba s krbom, kuchyňa s jedálenským kútom,chodba a kúpelka. V suteréne chaty je technická miestnosť, barová miestnosť a komora.V podkroví sa nachádzajú 3 miestnosti-spálne s loggiu. V chate je zavedená pevná linka,TV+satelit a internet. Plocha: úžitková 215m2, podlahová 150m2, zastavaná 100m2, pozemku 800m2. Stav chaty je veľmi dobrý. Okná sú drevenné. Vybavenie kúpeľne je po rekonštrukcii sprchovací kút spoločne s WC. Kúrenie je lokálne krbom a elektrickým kotlom spolu so zásobníkom na vodu s kapacitou 200l. Sedlová strecha s pozinkovaného plech.

Pozemok okolo chaty je rovinatý, na ktorom sa nachádza dreváreň a altánok s posedením. Pri vonkajšom posedení je aj krb. Na pozemku sa nachádza studňa, na ktorú je chata pripojená. Odpad-žumpa. Chata sa nachádza v krásnom horskom prostredí, pozemok je slnečný s pekným výhľadom v tichom prostredí. Možnosti využitia chaty je na rekreáciu prípadne podnikanie nakoľko oblasť je navštevovaná turistami .

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.