Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


3-izbový byt - Martin - Centrum

Cena na otázku

ID:1868
Martin mesto, Martin - Centrum
120 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

3 izby 3. poschodie Balkón Exkluzívne iba u nás Luxusná nehnutelnosť Kompletne prerobený Osobné vlastníctvo Predaj

Reality EGYPS, ponúka nadštandardne veľký zariadený, veľmi pekný, slnečný, komplet prerobený 3 izbový byt s krbom, veľkým šatníkom, s balkóm a veľkou priestrannou pivnicou. Možnosť dokúpenia podkrovného priestoru 300m2 !. Byt je orientovaný na Východ a Juh.

Dispozičné riešenie- vstupná predsieň so vstavanou zrkadlovou skriňou, veľká kuchyňa so špajzou spojená s priestrannou obývacou izbou s krbom a vstupom na 7m balkón, kúpelňa s WC- presklenená sklobetónom, chodba so samostatným vstupom do priestranného šatníka, detskej izby so vstavanou skriňou a spálne.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2008, kde boli nanovo vymurované všetky steny, urobené nové podlahy, stropy, rozvody a inštalácie. Všade boli použité nadštandardné materiály. Dvere zasúvacie Eclisse+ Koradoor. Pivnica obložená SDK s plnými dverami. V byte ostáva side by side chladnička, myčka riadu, micro. rúra, elektr. rúra- 3sklo, vstatavané skrine.

Veľkou výhodou je výborná lokalita v Centre mesta so samostatným dvorom s dobrou občianskou vybavenosťou a parkovanie  priamo pred domom.

 

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.