Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


dom - Martin

254 000,00 €

ID:1795
Martin mesto, Martin
0 m2
0 m2
Scarlett Hudecová (0903 653 217)

5 izieb Osobné vlastníctvo Predaj

Reality EGYPS, ponúka veľký rodinný dom s obytným podkrovím, kde sa nachádza: obývačka, spálňa, kuchyňa, kúpeľňa spolu s WC. Pec na pevné palivo. Podkrovie bez samostatného vchodu. Spodok domu: chodba, 3 izby-pôvodné drevené podlahy, kuchyňa, kúpeľňa, WC. Kúrenie: radiátory + podlahové (v kuchyni a chodbe)- dlažba. V celom dome nové plastové okná, nová elektroinštalácia, nové plynové/vodné kúrenie, nové interiérové dvere. Celý dom je zateplený, podpivničený. Dom má dva vchody, jeden spojený s terasou ústiacou do záhrady s altánom. Pred domom zámková dlažba + spevnená plocha na ďalšie 2 autá .K domu prislúcha veľká garáž/dielňa vhodná na autoservis,(so zdvihákom 4t) na 3 autá spolu s 2 miestnosťami(kanceláriami)+WC. Podlahy: dlažba. Garáž je vykurovaná plynovým kúrením, je tiež zateplená. Celý objekt vhodný na podnikanie, penzión, služby. Ležiaci na trase na Martinské Hole cca 20 min.od lyžiarskeho strediska.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.