Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


pre investorov - Martin- Stráne

32 862,00 €

ID:1283
Martin mesto, Martin - Stráne
3000 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

Osobné vlastníctvo Predaj

Reality EGYPS, ponúka stavebný pozemok v krásnom horskom prostredí o celkovej výmere 3.000 m2, vhodný na výstavbu rekreačnej chatky v časti medzi Stráňami, investičnou cestou a Koloniou Hviezdou.                                           V blízkosti sa nachádza pár rekreačných chatiek- cca. 150m- elekt. energia. Terén: rovina prechádzajúca v mierny svah. Krásne, tiché prostredie. Okrajom pozemku ide tzv. Malá investičná cesta, ktorá končí pri chate 100- ročnica na Kolónií Hviezda a dá sa tam dostať aj zo Strání a zo Záturčia od Kaštieľa. S vodou nie je problém.                                               Výmera je síce dosť veľká, ale vidíme to ako perfektnú investíciu ...

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.