Uloženie filtra...

Ak napíšete vašu e-mailovú adresu, bude aktuálne nastavený filter uložený. Následne vám budú zasielané upozornenia v prípade zaevidovania novej nehnuteľnosti vyhovujúcej uloženému filtru.


Nehnuteľnosť už nie je v ponuke!

dom - Martin - Stráne

700,00 €

ID:1156
Martin mesto, Martin - Stráne
480 m2
0 m2
Adrian Kaššay (0908 935 082)

3 izby Osobné vlastníctvo Prenájom

Reality EGYPS, ponúka na prenájom rodinný dom v tichej a dobrej lokalite v Martin, časť Stráne. Stavba bola skolaudovana na konci roku 2008. Dom je nízkoenergetický, komplet zariadený novým nábytkom a spotrebičmi, spĺňa všetky predpoklady moderného a komfortného bývania.

Dom o ploche 88m2 je členený na obývačku s kuchyňou, 2 spálne, kúpelňu, technickú miestnosť a vstupnú halu. V obývačke je krbová pec, sedacia súprava. Pozemok pri dome má rozlohu 385 m2. Za domom je terasa s rozlohou 15 m2, so vstupom do obývačky. K dispozícií je záhradný domček, parkovací prístrešok pre 2 autá. Kúrenie je podlahové, elektrické, digitálne programovateľné. V dome je nainštalovaný alarm proti vlámaniu a tiež požiarny alarm. Všetky spotrebiče v kuchyni sú vstavané / teplovzdušná rúra, chladnička, umývačka riadu, sklokeramická doska/ veľký jedálenský stôl /4-8 osôb/.  K dispozícií je aj práčka so sušičkou v technickej miestnosti. Kúpelňa je vybavená rohovou vaňou.

Dom je pripravený na zapojenie káblovej televízie, alebo satelitu, internetu či pevnej linky. Rozvody sú v každej miestnosti. Dom je k dispozícii ihneď. 

Cena prenájmu je 700€ bez energií.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, napíšte do poľa E-mail vašu adresu a stlačte tlačidlo Sledovať. Pri zmene informácií o nehnuteľnosti budete na túto skutočnosť upozornení správou na vašu e-mailovú adresu.